Geplaatst in Dagelijkse leven, In het nieuws, Klanten???, Vakantie

Denkend aan Dortmund…

dortmund - 1Soms ‘moet’ je er een paar dagen tussenuit. Hemelvaart was een mooie gelegenheid om een paar dagen Dortmund te doen.

Trein boeken was via de site van de Deutsche Bahn zo gepiept, voor het boeken van het hotel waren we langer bezig. Er zijn tig boekingssites, maar uiteindelijk hebben we via Google maps ingezoomd op het gebied in Dortmund waar we een hotel zochten, en toen de eigen websites van een aantal hotels bekeken.

Al vrij snel vonden we een hotel dat ideaal lag voor wat betreft locatie (op nog geen vijf minuten lopen van het station van Dortmund) en een kamer die er gewoon goed uit zag. Niet bijzonder luxe ofzo; goed bed en badkamer. In principe ben je toch alleen in het hotel om te slapen, dus waarom dan een overdreven luxe kamer?

Bijkomend voordeel was dat we voor de prijs waar we bij de boekingssites een kamer zonder ontbijt hadden, via de eigen site van het hotel een kamer inclusief ontbijt hadden.

Maar toen we incheckten bij het hotel bleek er een aangename verrassing te zijn. In plaats van de standaardkamer bleken we het top-appartement te krijgen. In plaats van een bed, kast en wat stoelen kregen we nu iets veel beters voorgeschoteld;

Woonkamer van een meter of 12, dakterras, mooie badkamer, heerlijk groot bed en ook nog eens een van alle gemakken voorziene keuken. En ik moet zeggen; dat was wel erg lekker;-)

Auteur:

contentpublicist, vrijdenker, veggie, positieve realist, blogger, stadsmens maar verslaafd aan de bergen, dromer, Rotterdam, Houten ·

2 gedachten over “Denkend aan Dortmund…

Wil je reageren? Dat kan hier.

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.